20.000 groepsaccommodaties 
in Nederland en heel Europa

groepsaccomodaties in Nederland, groepsaccomodatie Nederland 10 tot 300 personen.

Groepsacommodatie Nederland

U bent op zoek naar een groepsaccommodatie in Nederland?

Welkom op de website met het grootste aanbod groepsaccommodaties in Nederland.

Op deze website hebt u de ideale groepsaccommodatie Nederland zo gevonden. U kunt zoeken op provincie en op de capaciteit van de groepsaccommodatie. Op de websites van de groepsaccommodaties die op deze website adverteren vindt u meer informatie over hun accommodatie, de faciliteiten, de omgeving en de capaciteit. Veel plezier bij het zoeken en boeken van die ene leuke groepsaccommodatie voor uw familieweekend, familiereünie, vriendenfeest, bedrijfsfeest, verenigingsfeest, schoolkamp of bedrijfsfeest.

Ga nu naar de home pagina van onze website en zoek een groepsaccommodatie in Nederland in uw favoriete provincie of provincies.

Selecteren op capaciteit groepsaccommodatie in Nederland

Er zijn honderden websites waarop groepsaccommodaties in Nederland zich presenteren. Het is in 99 van de 100 gevallen onmogelijk om op deze websites op de capaciteit van de vermelde groepsaccommodaties te zoeken. En dat terwijl dat specifieke zoekcriterium juist zo belangrijk is.

Op onze website groepsaccommodatie-nederland.com kunt u eenvoudig zoeken op de capaciteit. Zo heeft u snel en eenvoudig een groepsaccommodatie in Nederland voor bijvoorbeeld 20, 30, 40, 50, 100 of 200 personen gevonden. U kunt bij ons ook zoeken op zeer grote groepsaccommodaties. Zo kunt u selecteren op groepsaccommodaties in Nederland van 150 tot 200 personen en van 200 tot 300 personen.
Zie voor een luxe, grote of goedkope groepsaccommodatie in Nederland ook:  groepsaccommodatie startkabel

U boekt rechtstreeks bij de eigenaar groepsaccommodatie

Indien u een aantrekkelijke groepsaccomodatie in Nederland hebt gevonden, klikt u door op de gevonden website van de betreffende groepsaccomodatie en kijkt u of deze in de door u gewenste periode nog beschikbaar is. Niet alle op deze website vermelde accommodaties hebben een actueel beschikbaarheidoverzicht op hun website staan. In sommige gevallen moet u met de betreffende groepsaccommodatie contact opnemen en de beschikbaarheid opvragen. U boekt altijd rechtstreeks bij de betreffende groepsaccomodatie in Nederland.

Aangepaste groepsaccommodaties

U bent op zoek naar een aangepaste groepsaccomodatie in Nederland? Wij hebben een overzicht van groepsaccommodaties in Nederland die aangepast zijn voor mindervaliden. Het kan dan gaan om groepsaccommodaties zonder drempels, met aangepaste slaapkamers en badkamers en zelfs groepsaccommodaties die dermate goed zijn aangepast voor mindervaliden dat ze officieel gecertificeerd zijn. Er zijn ook een aantal aangepaste groepsaccomodaties in Nederland die ook zorg op maat bij leveren. Wilt u weten welke groepsaccommodaties in Nederland professionele aanpassingen hebben en op verzoek zorg kunnen leveren? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Groepsaccommodaties met vergaderzalen

Op zoek naar een groepsaccommodatie in Nederland met vergaderzaal of conferentiezaal?

Een aantal groepsaccommodaties in Nederland en buiten Nederland die op deze website adverteren hebben de beschikking over één of meerdere vergaderzalen of confetentiezalen

 Bent u voor uw bedrijf of vereniging op zoek naar een groepsaccommodatie in Nederland om daar bijvoorbeeld een vergadering of conferentie te houden? Wij hebben een groot aanbod  van groepsaccommodaties in Nederland die vergadercapaciteit hebben.
Neem voor informatie over deze groepsaccommodaties met vergaderzaal of conferentiezaal in Nederland contact met ons op via het contactformulier.

Groepsannuleringsverzekering

Ook indien u een groepsaccomodatie in Nederland hebt geboekt, is het verstandig een groepsannuleringsverzekering af te sluiten. Een groepsannuleringsverzekering dekt de annuleringskosten als u een geboekte groepsaccommodatie door bijvoorbeeld overlijden of ernstige ziekte van een van de deelnemers moet annuleren. Zeker indien u een familie weekend of familie reünie organiseert en een accommodatie gaat boeken, is een goede groepsannuleringsverzekering aan te bevelen. De premie van zo ’n groepsannuleringsverzekering bedraagt bij ons 5,5 % van de huursom + poliskosten + assurantiebelasting. Wij werken samen met de Europeesche Verzekeringen.

Busje huren

Gaat u met een groep op vakantie? Bijvoorbeeld naar Drenthe, Zeeland, Limburg of Overijssel? Begin uw vakantie direct met een busje van Busjehuren.nl.
Bij Busjehuren.nl profiteert u bijvoorbeeld van 100% kilometer-vrij rijden. Daarnaast bent u all-risk verzekerd en kunt u tot 48 uur van te voren kosteloos annuleren. Kortom, geen addertjes on het gras, verborgen kosten of vervelende verrassingen achteraf.

Boek snel uw busje op www.busjehuren.nl

Rekenvoorbeeld premie groepsannuleringsverzekering

Stel dat u met 30 mensen een groepsaccommodatie in Drenthe hebt geboekt en u €3.000 euro voor de huur van de groepsaccommodatie moet betalen. De premie van een groepsannuleringsverzekering bedraagt in dit geval €184,45. Indien u dat omrekent per persoon is dat 6 euro per persoon.

Offerte groepsannuleringsverzekering aanvragen

U vraagt een offerte groepsannuleringsverzekering aan door naar de website www.groepsannuleringsverzekering.nl te gaan en daar een offerte op te vragen. U kunt op genoemde website ook online een groepsannuleringsverzekering afsluiten. U dient ons dan wel een namenlijst te sturen van de deelnemers aan de groepsreis.

Groepsreisverzekering afsluiten

Het afsluiten van een groepsreisverzekering is aan te bevelen indien u een groepsreis gaat maken of een groepsaccommodatie in Nederland of elders in Europa of de wereld hebt gehuurd.

Ga naar onze website www.groepsreisverzekering-afsluiten.nl voor meer uitleg over groepsreisverzekeringen, de dekking en de premie.

Grote vakantiehuizen Nederland

Op zoek naar grote vakantiehuizen in Nederland?
Op onze website grote vakantiehuizen.be vindt u per land een overzicht van websites waar u grote vakantiehuizen kunt huren.  Ook grote vakantiehuizen in Nederland.
U vindt er informatie over grote vakantiehuizen in onder andere Nederland, België, Ardennen, Frankrijk en Italië.  Daarnaast vindt u er informatie over grote vakantiehuizen aan zee en grote vakantiehuizen met privé zwembad.

Nieuwsbrief

Naam
E-mailadres
Uw adres wordt alleen gebruikt voor onze nieuwsbrief. Lees ook onze privacyverklaring.