20.000 groepsaccommodaties 
in Nederland en heel Europa

Groepsaccommodaties 30 personen Nederland en Europa

intro

Groepsaccommodaties 30 personen Nederland.

U bent op zoek naar een groepsaccommodatie voor 30 personen in Nederland? Op deze website vindt u een groot aanbod groepsaccomodaties voor 30 personen in Nederland. Deze 30-persoons en veelal particuliere groepsaccomodaties in Nederland worden zonder bemiddeling van reisorganisaties verhuurd en daardoor kan een dergelijke particuliere groepsaccommodatie veelal een aantrekkelijke korting verlenen. U boekt een groepsaccomodatie voor 10, 20, 30, 40 of 50 personen rechtsreeks bij de betreffende groepsaccomodatie. Op deze website staat ook een aanbod zeer grote groepsaccommodaties. Denk hierbij aan groepsaccommodaties voor 150 tot zelfs 200 personen.

Ga naar de website om het aanbod groepsaccommodaties van particuliere eigenaren te bekijken.

Ga naar de website unieke groepsaccommodaties voor een nog groter aanbod groepsaccommodaties voor 30 personen in Nederland en heel Europa.

Groepsaccommodaties in heel Europa

Indien u de perfecte groepsaccommodatie voor 30 personen in Nederland niet op deze website kunt vinden, verwijzen wij u naar onze website unieke groepsaccomodaties. U vindt op genoemde website niet alleen 1.000 groepsaccommodaties voor 30 personen, u vindt er ook een enorm aanbod vakantieboerderijen, grote vakantiewoningen, kastelen, villa’s en zelfs boten voor gezelschappen van 10 tot 80 personen. En unieke groepsaccomodaties.nl is een internationale website. U vindt er een ongelooflijk groot aanbod groepsaccommodaties in nagenoeg alle landen van Europa.

Zie voor het enorme aanbod: www.unieke-groepsaccomodaties.nl en www.grote-vakantiehuizen.com

Een voorbeeld van een bijzondere groepsaccommodaties 30 personen in Nederland

Vlak bij het Drentse Norg ligt Eenerveld. Het dorpje Eenerveld ligt in een fraai Drents landschap met bos, heidevelden, vennetjes en zandverstuivingen. De ideale plek voor een familiereünie, vriendenweekend of sportief uitstapje.

Groepsaccommodatie t Eenerveld, Drenthe

Midden in deze prachtige omgeving vindt u groepsasccommodatie t Eenerveld, een milieuvriendelijke groepsaccommodatie geschikt voor 30 tot 35 personen. De mensen van Eenerveld vinden duurzaamheid belangrijk en maken om die reden zoveel mogelijk gebruik van milieuvriendelijke materialen en middelen. Zo worden de toiletten doorgespoeld met zelf opgepompt grondwater, gebruikt men groene stroom en wordt het afval volledig gescheiden. Ook teelt men zelf biologische groente en fruit.

Deze groepsaccommodatie is duurzaam van opzet maar toch comfortabel.

Wilt u meer informatie over deze unieke, duurzame groepsaccommodatie in Drenthe, bezoek dan de website van t Eenerveld, www.eenerveld.nl

Groepsaccommodatie 30 personen in Giethoorn

De plaats Giethoorn spreekt bij veel vakantiegangers tot de verbeelding. Giethoorn zelf is uniek vanwege het vervoer per water, de vele bruggetjes en de mooie omgeving, het Nationaal Park de Weerribben, nabij Giethoorn, is een zeer bijzonder natuurgebied met moerassen, rietvelden, hooilanden en trekgaten.

In deze mooi plaats Giethoorn ligt een groepsaccommodatie voor 30 personen. Het betreft hier een monumentale, vrijstaande kampeerboerderij die zeer geschikt is voor groepen die van de natuur, sfeer en een wandelen, varen of fietsen houden. Deze prachtige 30 persoons groepsaccommodatie in Gieten wordt verhuurd op basis van zelfverzorging. Ook ideaal voor een uitstapje naar Giethoorn in het kader van een groepsreis.

Voor meer informatie over deze unieke 30 persoons groepsaccommodatie in Gieten, ga naar de website www.de-kampeerboerderij.nl

Luxe groepsaccommodaties 30 personen

Zoekt u een luxe groepsaccommodatie voor 30 personen in Nederland of elders in Europa? Bezoek dan onze website www.groepsaccommodaties.jouwpagina.be en zoek op grote en luxe vakantiehuizen of groepsaccommodaties voor 30 personen.

Nieuwsbrief

Naam
E-mailadres
Uw adres wordt alleen gebruikt voor onze nieuwsbrief. Lees ook onze privacyverklaring.