20.000 groepsaccommodaties 
in Nederland en heel Europa

Groepsaccommodaties Limburg

Op zoek naar een groepsaccomodatie in Limburg?

Groepsaccommodatie Limburg?

Op zoek naar een groepsaccommodatie in Limburg? Een groepsaccommodatie in Zuid Limburg of Noord Limburg? De meeste mensen die een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Limburg zoeken, bedoelen eigenlijk Zuid Limburg. En binnen Zuid Limburg zijn hierbij het Heuvelland en het Mergelland weer favoriet.

Op deze website groepsaccommodatie Limburg vindt u de mooiste groepsaccommodaties in Limburg en met name Zuid Limburg. U boekt hier bijvoorbeeld groepsaccommodaties in Limburg en andere provincies in Nederland welke geschikt is voor 10, 20, 30 of 40 personen. Maar u vindt op deze website ook mooie groepsaccommodaties in bijvoorbeeld Brabant, Gelderland, Overijssel, Drenthe en Friesland. U vindt op deze website goedkope en grote groepsaccommodaties in Limburg maar kunt hier ook een luxe groepsaccommodatie in Limburg huren, bijvoorbeeld een luxe groepsaccommodatie in Zuid-Limburg voor 18, 20 of 22 personen. U zoekt en boekt uw groepsaccommodatie in Limburg online. Ook indien u een luxe groepsaccommodatie in Limburg of een groepsaccommodatie met feestzaal voor uw bruiloft of familiereünie zoekt.

Meer groepsaccommodaties in Nederland en met name Zuid Limburg vindt u op onze website www.unieke-groepsaccomodaties.nl

U vindt op unieke groepsaccomodaties.nl meer dan 20.000 groepsaccommodaties in onder andere Nederland. België, Frankrijk en Duitsland.

Het Mergelland

Bijzondere groepsaccommodatie in Limburg huren? Op zoek naar een bijzondere groepsaccommodatie in Zuid-Limburg, bijvoorbeeld in het Mergelland? Het  Mergelland is favoriet bij veel jongeren en vrienden groepen voor een groepsvakantie in Limburg. Een ideale plek in Limburg om een goedkope of luxe groepsaccommodatie te huren. Het Mergelland is ook zeer geliefd bij wandelaars Het Mergelland is een gebied in Zuid Limburg dat wordt begrensd door de Geul, de Maas, de Gulp en België. Binnen het Mergelland is het dorp Bemelen zeer bekend alsmede het Plateau van Margraten. De ANWB heeft zelfs een mergelland route uitgezet. Als u een groepsaccomodatie in Zuid Limburg zoekt, is een groepsaccommodatie in het Mergelland zeker een aanrader. Hier vindt u de mooiste groepsaccommodaties van Limburg. U boekt in deze mooie omgeving van Zuid-Limburg bijvoorbeeld een 10-persoons of 20-persoons groepsaccommodatie huren.

Mooie groepsaccommodaties in Bemelen.
Groepsaccommodatie huren in Limburg of Zuid-Limburg voor vriendenweekend of weekend met jongeren? Een vriendenweekend in de buurt van Maastricht of Valkenburg boeken?  Dat kan, wij hebben de ideale groepsaccommodatie voor een vriendenweekend in Maastricht en omgeving.  Deze 20-persoons groepsaccommodatie in Zuid-Limburg is perfect gelegen!
Bent u op zoek naar een grote en goedkope groepsaccommodatie in de omgeving van Maastricht of Valkenburg aan den Geul? In Bemelen hebben we verschilende goedkope groepsaccommodaties te huur. Deze zijn ook geschikt als groepsaccommodatie voor jongeren, voetbalvereniging, sportvereniging of vriendengroep. Indien u op zoekt bent naar een goedkope of luxe groepsaccommodatie voor 20 personen in Zuid-Limburg is Bemelen een zeer goede optie.

Groepsaccomodatie in Limburg, Bemelen, voor 20 tot maximaal 25 personen.

Dit is de ideale groepsaccommodatie voor een vriendenweekend of familieweekend in de buurt van Maastricht. Deze groepsaccommodatie voor 20 a 25 personen in Bemelen is lekker goedkoop en ligt op korte afstand van Maastricht en Valkenburg aan de Geul. Deze gezellige 20-persoons a 25-persoons groepsaccommodatie in Zuid-Limburg is van alle gemakken voorzien en heeft 1 grote en kleine slaapzaal. Deze goedkope groepsaccommodatie in Zuid-Limburg is bijvoorbeeld ook geschikt voor een weekendje met een voetbalvereniging, schoolkamp of sportief evenement. En natuurlijk is deze groepsaccommodatie in de omgeving van Maastricht ook zeer geschikt voor een vriendinnenweekend. Lees het gastenboek. Hieruit blijkt dat deze groepsaccommodatie in de omgeving van Maastricht en Valkenburg zeer geschikt is voor jongeren, vriendengroepen, sportverenigingen, vriendenweekenden. Uit ervaring weten we dat deze groepsaccomodatie in Limburg zeer geschikt is voor het vieren van een vriendenweekend.

Alle informatie over deze 25-persoons groepsaccommodatie in Bemelen.Lees meer over groepsaccommodaties in Limburg zijn en wat Zuid Limburg u te bieden heeft.

Groepsaccommodaties Limburg 20 personen

Groepsaccommodatie op welness vakantiepark in Limburg huren? In Limburg hebben we verschillende mooie groepsaccommodaties te huur die geschikt zijn voor 20 personen. Hieronder mooie 20-persoons groepsaccommodaties en grote vakantiehuizen op een aantal luxe vakantieparken in Limburg. Bent u op zoek naar een luxe 20-persoons groepsaccommodatie in Limburg met sauna en binnen zwembad?  Op vakantiepark Resort Arcen zijn luxe groepsaccommodaties ( familievilla's ) te huur met prive sauna en binnen zwembad. Deze luxe groepsaccommodaties en familievilla's beschikken over maar liefst 10 slaapkamers en 10 badkamers! Ook zijn er enkele groepsaccommodaties op dit luxe wellness vakantiepark in Arcen te huur welke zijn aangepast voor mindervaliden. U kunt als gast gebruik maken van het wellness centrum

Informatie: 20-persoons luxe groepsaccommodaties in Arcen ( Limburg ).

Luxe groepsaccommodatie voor 20 a 23 personen in Zuid-Limburg ( Epen ).

Bent u op zoek naar een luxe groepsaccommodatie in Zuid-Limburg met 2 sauna's en een recreatieruimte? Deze 20-persoons luxe groepsaccommodatie in Epen is een villa in het mooie Geuldal. Een perfecte en luxe groepsaccommodatie voor een familieweekend ofn vriendenweekend in Zuid-Limburg. Deze luxe villa voor 20 a 23 personen beschikt over maar liefst 11 slaapkames en 7 badkamers en ligt in een prachtige omgeving. Maastricht ligt op 25 kilometer afstand. U kunt deze luxe groepsaccommodatie met sauna in Zuid-Limburg voor een weekend, lang weekend, midweek of week huren. Kijk op de website naar de beschikbaarheid van deze 20-persoons, luxe groepsaccommodatie in Zuid-Limburg.

Informatie luxe groepsaccommodatie 20 tot 23 personen Zuid-Limburg.


Goedkope groepsaccommodatie in Limburg huren?

Goedkope groepsaccommodaties in Limburg.

Bent u op zoek naar een goedkope groepsaccommodatie in Limburg?  Bijvoorbeeld een goedkope groepsaccommodatie voor 18, 20, 22 of 24 personen voor een vriendenweekend of vriendinnen weekend? Op onze groepsaccommodatie websites staan diverse goedkope groepsaccommodaties in Limburg en Zuid-Limburg. Ook goedkope 18-persoons, 20-persoons, 22-persoons en 24-persoons groepsaccommodatie Goedkope groepsaccommodaties in Limburg zijn vaak wat minder luxe en hebben vaak minder slaapkamers beschikbaar dan luxe groepsaccommodaties. Zo hebben goedkope groepsaccommodaties vaak slaapzalen met stapelbedden en liggen deze groepsaccommodaties meestal niet in de buurt van grote steden of toeristische gebieden.  Goedkope groepsaccommodaties in Limburg liggen vaak in Noord-Limburg en in de buurt van de Belgische grens. Ga nu naar ons aanbod goedkope groepsaccommodaties en boek een accommodatie voor bijvoorbeeld een vriendenweekend.

Groepsaccommodatie in Het "Heuvelland" huren

Bent u op zoek naar een groepsaccommodatie in Zuid-Limburg en dan bij voorkeur in "Het Heuvelland'?

Het Heuvelland ligt ten oosten van Maastricht, ten zuidwesten van de Oostelijke mijnstreek en ten zuiden van de westelijke mijnstreek. Tot het Heuvelland worden ondermeer gerekend de gemeenten Vaals, Meerssen, Valkenburg aan den Geul, Simpelveld, Voerendaal, Beek, Schinnen, Eijsden en Margraten. Indien u een groepsaccomodatie in Limburg zoekt, is er binnen het Heuvelland een zeer fraai aanbod.
Zie voor een unieke aanbod groepsaccommodaties en grote vakantiehuizen in de omgeving van Valkenburg:
www.grote-vakantiehuizen.comhttp://www.grote-vakantiehuizen.com

Valkenburg aan de Geul

Bent u op zoek naar een groepsaccommodatie of vakantiehuis in Limburg in een toeristisch gebied met veel uitgaansmogelijkheden?

Dan zou het boeken van een vakantiehuis of groepsaccommodatie in Valkenburg wel eens een groot succes kunnen zijn. Vooral voor een vriendenweekend of vriendinnnenweekend is Valkenburg een echter aanrader. Maar ook indien u een bruiloft wilt vieren dan is Valkenburg een ideale plek. Er zijn veel mogelijkheden in Bruiloft waar u een zaal kunt huren en een bruiloft kunt vieren. Zie voor alle tips over het vieren van een bruiloft,  de bruiloft startpagina.

Valkenburg aan de Geul is een zeer bekende gemeente in Zuid Limburg. Valkenburg aan de Geul telt ruim 17.000 inwoners en heeft een oppervlakte van 3690 hectare. Dorpen in de gemeente Valkenburg aan de Geul zijn Berg, Broekhem, Houthem, Oud-Valkenburg, Schin op Geul, Sibbe, Valkenburg en Vilt. Valkenburg is internationaal bekend en zeer geschikt om bijvoorbeeld in het kader van een familieweekend een vakantiehuis of groepsaccommodatie te huren.

Valkenburg aan de Geul is bekend vanwege de geweldige ligging, heuvelachtige omgeving en prachtige wandelroutes. Valkenburg, beter bekend als Valkenburg aan de Geul heeft ook een enorme aantrekkingskracht op vakantiegangers. Bezienswaardigheden in Valkenburg aan de Geul zijn onder andere de mergelgroeven, de Gemeentegrot, de Fluweelengrot, de kerstmarkt in de Winter, de Romeinse Catacomben en de kolenmijn. Andere attracties zijn de Thermae 2000 op de kop van de Cauberg, het casino, het sprookjesbos, de kasteeltuin en de diverse attractieparken.

Indien u een groepsaccommodatie in Limburg zoekt in een actieve omgeving is het huren van een groepsaccommodatie in Valkenburg aan de Geul of omgeving zeker aan te raden . Valkenburg is zeer geschikt om er een vriendenweekend of vriendinnenweekend  te boeken.

Groepsaccommodatie|appartement voor 8 personen in Valkenburg.

Groepsaccommodatie of vakantiehuis in Valkenburg huren? In het centrum van Valkenburg ligt een appartement welke geschikt is voor maximaal 8 personen.  De Cauberg ligt op nog geen 200 meter terwijl er in de omgeving van dit 8-persoons appartement in Valkenburg talloze cafe's en restaurants te vinde zijn. Ideale groepsaccommodatie in Valkenburg voor een vriendenweekend of vriendinnenweekend. Indien u op zoekt bent naar een 8-persoons vakantiewoning of groepsaccommodtie in Limburg, heeft u ook kans van slagen op onze website vakantiewoning-zoeken.nl.  Daar vindt u ook vakantiewoningen voor 2, 4 of 6 personen.Vakantiehuizen in Schin op Geul

Het prachtige dorpje Schin op Geul ligt ten zuid-oosten van Valkenburg.

Schin op Geul is gelegen aan de spoorlijn Heerlen – Schin op Geul en de spoorlijn Aken – Maastricht. Schin op Geul is een geweldige vakantieplaats voor wandelaars, natuurliefhebbers en rustzoekers.

Schin op Geul is beroemd en berucht bij wielrenners. Vanaf de Keutenberg heeft u een prachtig uitzicht over de omgeving. Indien u een groepsaccomodatie in Limburg zoekt voor een gezelschap dat van wandelen, een prachtige natuur en een zeer mooie omgeving houdt, is Schin op Geul zeer aan te bevelen.

Zuid-Limburg en haar heuvelachtig landschap

Zuid-Limburg staat bekend om zijn heuvels en heuvelachtig landschap. Veel groepsaccommodaties in Zuid-Limburg zijn dan ook gelegen op de mooiste plekjes. Enkele bekende heuvels in Zuid-Limburg zijn de Bemelerberg met een hoogte van 125 meter, de Emmaberg in Valkenburg met een hoogte van 131 meter , de Keutenberg in Schin op Geul met een hoogte van 167 meter en de Vaalserberg bij Vaals met een hoogte van 321 meter. In de omgeving van Schin op Geul vindt u de mooiste particuliere vakantiehuizen en groepsaccommodaties van Zuid-Limburg.

Vaals

Vaals is een zeer geliefde vakantieplaats in Zuid Limburg.

Een groepsaccommodatie in Zuid Limburg en dan in de omgeving van het drielandenpunt huren? Huur dan een groepsaccommodatie in Zuid-Limburg in de omgeving van Vaals. Vaals is vooral bekend van het drielandenpunt. Het drielandenpunt bij Vaals is namelijk het punt waar de grenzen van België, Duitsland en Nederland elkaar treffen, gelegen bij de top van de Vaalserberg in de meest zuidoostelijke punt van Nederland. Ongeveer 50 meter ten noordwesten van dit drielandenpunt ligt het hoogste punt van Nederland. Het drielandenpunt bij Vaals is zeker een aanrader. Indien u hier in Limburg een groepsaccommodatie boekt voor bijvoorbeeld een familieweekend of familiereünie boekt, kunt u België en Duitsland bezoeken.  U heeft in Vaals en vanuit twee uitkijktorens, de Boudewijntoren en de Wilhelminatoren een adembenemend uitzicht over de omgeving. Indien u een groepsaccommodatie in Zuid Limburg wilt huren, is Vaals zeer zeker een aanrader. In de omgeving van Vaals vindt u de mooiste groepssaccommodaties van heel Zuid Limburg. Indien u op zoek bent naar een last minute vakantiehuis of groepsaccommodatie in Limburg verwijzen wij u graag naar onze website lastminute vakantiehuizen.  Daar vindt u ook mooie vakantiehuizen en groepsaccommodaties in Zuid-Limburg.

Vakantie met hond in Limburg

Het is ook mogelijk om met hond een vakantie in Limburg te boeken, ook als u met een grote groep een groepsaccommodatie in Limburg wilt huren. In verschillende groepsaccommodaties in Limburg zijn honden welkom. Ook voor een vakantie met de hond in een luxe groepsaccommodatie in Zuid-Limburg. Indien u een luxe groepsaccommodatie met hond in Zuid-Limburg wilt huren, kunt u ook mailen naar info@a-vakanties.nl
Wij kijken dan samen met u naar de meest geschikte groepsaccommodatie met hond.

Nieuwsbrief

Naam
E-mailadres
Uw adres wordt alleen gebruikt voor onze nieuwsbrief. Lees ook onze privacyverklaring.