20.000 groepsaccommodaties 
in Nederland en heel Europa

Groepsaccommodatie Drenthe, groepsaccommodaties Drenthe, beste website

Groepsaccommodatie Drenthe boeken?

Groepsaccommodatie in Drenthe huren?

Op zoek naar een groepsaccommodatie in Drenthe? Wij verhuren mooie groepsaccommodaties in Drenthe! Zo kunt u bij ons een luxe groepsaccommodatie in Drenthe huren maar ook kiezen voor een grote groepsaccommodatie in Drenthe. Drenthe is de provincie om een familiefeest, familiereünie of vriendenweekend te vieren. U vindt hier prachtige groepsaccommodaties. In Drenthe vindt u bossen, heidevelden, beschermde natuurgebieden en vooral ruimte en rust. U vindt in Drenthe ook veel prachtige fietsroutes en goed gemarkeerde wandelroutes. Wat dacht u van het huren van een luxe groepsaccommodatie in  Drenthe in de omgeving van het Nationaal Park Drents-Friese Wold of Nationaal Park Dwingelerveld? Of een monumentale en grote groepsaccommodatie Drenthe in het bosrijke esdorp Gieten? Op deze website vindt u de mooiste groepsaccommodaties in Drenthe. Of u nu een grote groepsaccommodatie in Drenthe zoekt voor 10, 12, 18, 22, 20, 30, 40 of 50 personen, of een luxe groepsaccommodatie voor 15 of 20 personen, u vindt uw mooie groepsaccommodatie in Drenthe hier.

Websites voor het boeken van een groepsaccommodatie in Drenthe:

www.unieke-groepsaccomodaties.nl   200 groepsaccommodaties in Drenthe

Groepsaccommodatie Drenthe, de mooiste groepsaccommodaties in Drenthe

Lees hieronder wat Drenthe u allemaal te bieden heeft en boek een unieke groepsaccomodatie in Drenthe.

Luxe groepsaccommodatie in Drenthe huren

Bent u op zoek naar een luxe groepsaccommodatie in Drenthe?  Bijvoorbeeld een luxe groepsaccommodatie in Drenthe met luxe slaapkamers, luxe keuken en sauna? En natuurlijk beschikt uw luxe groepsaccommodtie over draadloos internet of wifi.  Of ben u op zoek naar een luxe groepsaccommodatie in Drenthe met aparte speelzaal met tafeltennistafel, biljart en sjoelbak?  We hebben in Drenthe en heel Nederland luxe groepsaccommodaties te huur die geschikt zijn voor ieder doeleinden. Zo kunt u in een luxe groepsaccommodatie in Drenthe bijvoorbeeld een familieweekend of familiereünie vieren, of u kunt in een luxe groepsaccommodatie in Drenthe met uw vrienden ofvriendinnen een vriendenweekend of vriendinnenweekend vieren. Drenthe is een provincie die zeer geschikt is voor familie- en vrienden activiteiten. U boekt een luxe 4 sterren of 5 sterren groepsaccommodatie in Drenthe via één van onze websites online. Groepsaccommodaties in Drenthe zijn ook zeer geschikt voor een vakantie met kinderen of met huisdieren.

Grote groepsaccommodaties in Drenthe

Bent u op zoek naar een groepsaccommodatie in Drenthe voor bijvoorbeeld 20, 30, 40 of 50 personen?  In Drenthe hebben we enkele grote groepsaccommodaties te huur die zeer geschikt zijn voor een familieweekend, familiereünie of vriendenweekend. Hieronder treft u enkele voorbeelden aan van grote groepsaccommodaties in Drenthe.

Groepsaccommodatie Drenthe 50 personen.

Bent u op zoek naar een grote groepsaccommodatie in Drenthe die prima geschikt is voor het vieren van een familieweekend, familiereünie of vriendenweekend in Drenthe?  Dan is deze bijzondere 40-persoons tot 50-persoons, grote, groepsaccommodatie in Drenthe met toneelzaal, sportvelden en speelweide iets voor u. Dit statige landhuis is een grote groepsaccommodatie in Drenthe die in een prachtige bosrijke omgeving met oude bomen ligt. De sfeer is er heel bijzonder. Koks kunnen hier hun hart ophalen. Deze 40 tot 50-persoons groepsaccommodatie beschikt over een zeer professionele en ruime keuken. Deze 50-persoons, grote groepaccommodatie in Drenthe is zeer geschikt om er een familiereünie, familieweekend of vriendenweekend te vieren. Maar deze bijzondere en grote groepsaccommodatie in Drenthe is ook aantrekkelijk voor bijvoorbeeld een toneelvereniging, zangverening, yoga weekend of spiritueel weekend.

Info groepsaccommodatie Drenthe 40 tot 50 personen.


Groepsaccommodatie Drenthe voor 30, 32, 34 of 36 personen.

In Gasselternijveen vindt u een groepsaccommodatie welke geschikt is voor bijvoorbeeld het vieren van een familieweekend of vriendenweekend vam 30, 32, 34 of 36 personen. Deze luxe groepsaccommodatie in Drenthe heeft 12 slaapkamers en 11 badkames en is kindvriendelijk ingericht. Er zijn verschillende types groepsaccommodaties te huur. Groepsaccommodatie in Drenthe zeer geschikt voor familieweekend of familiereünie.

Info groepsaccommodatie Drenthe 30 tot 36 personen.

Groepsaccommodatie op vakantiepark in Drenthe huren?

Het huren van een groepsaccommodatie op een vakantiepark in Drenthe heeft veel voordelen. In Drenthe staan prachtige vakantieparken, vaak in de bossen verscholen. Vakantieparken in Drenthe zijn zeer geschikt voor het vieren van een familieweekend, vriendenweekend of familiereünie met kinderen. Niet alleen vindt u op vakantieparken de mooiste groepsverblijven en groepsaccommodaties, ook beschikken deze vakantieparken vaak over prettige speelgelegenheden voor kinderen zoals een speeltuin of zwembad. U vindt de mooiste groepsaccommodaties op vakantieparken in Drenthe op onze website vakantieparken.

Neem bijvoorbeeld vakantiepark het Hunzepark in Gasselternijveen in Drenthe. Daar huurt u een groepsaccommodatie voor 30 personen op een vakantiepark welke nabij de boswachterij Gieten ligt. Op dit aantrekkelijke Hogenboom vakantiepark in Drenthe is ook een luxe groepsaccommodatie voor 40 personen te huur. Ideale groepsaccommodaties in Drenthe voor het vieren van een groepsvakantie of familie vakantie met kinderen.

Goedkope groepsaccommodatie In Drenthe huren?

Bent u op zoek naar een goedkope groepsaccomodatie in Drenthe?  Bijvoorbeeld een vakantieboerderij?
Behalve luxe en grote groepsaccomodaties in Drenthe zijn er ook goedkope groepsaccommodaties in deze prachtige provincie Drenthe te huur. Met name goedkope groepsaccommodaties in Drenthe die rechstreeks door de eigenaar verhuurd worden, zijn vaak goedkoper dan groepsaccommodaties die via een reisorganisatie verhuurd worden  U kunt bij ons goedkope groepsaccommodaties in Drenthe huren voor bijvoorbeeld 18, 20 of 22 personen. Maar ook indien u een grote en goedkope groepsaccommodatie in Drenthe zoekt, kunt u kiezen voor een goedkope groepsaccommodatie. Bijvoorbeeld voor 30, 40 of 50 personen. En hierbij kunnen ook goedkope 4 of 5 sterren groepsaccommodaties in Drenthe zitten. U zoekt een goedkope groepsaccommodatie Drenthe in bijvoorbeeld Borger, Dwingerlerveld, Pesse of Roderesch online. Let ook op onze last minute aanbiedingen. Een goedkope last minute groepsaccommodatie in Drenthe behoort soms tot de mogelijkheden.

De Drentsche Aa

Een mooi groepsaccommodatie in één van de mooiste gedeeltes van Drenthe huren? Denk eens aan het huren van een luxe of goedkope groepsaccommodatie in Drenthe in het gebied van de Drentsche Aa. Wie aan Drenthe denkt, denkt aan de Drentsche Aa. Het is de enige beek in Nederland die grotendeels zijn oorspronkelijke meanderende loop heeft behouden. In het stroomgebied van de Drentsche Aa ligt het Nationaal beek- en esdorpenlandschap dat de driehoek Assen-Gieten-Glimmen omvat. In 2005 werd het gebied samen met het Limburgse Geuldal, uitgeroepen tot het mooiste landschap van Nederland. Indien u een groepsaccommodatie in Drenthe hebt geboekt, ga dan zeker eens naar De Drentsche AA. In de omgeving van Drenthe en de Drentsche Aa hebben wij prachtige groepsaccommodaties te huur die geschikt zijn voor 20, 24, 30 en 40 personen. Boek uw familieweekend, familiereünie of vriendenweekend in Drenthe en huur een groepsaccommodatie Drenthe in de omgeving van de Drentsche Aa!

Gieten

Houdt u van bossen en heide?  Boek uw groepsaccommodatie in Drenthe dan in de omgeving van Gieten.
Gieten is een dorp gelegen op de Hondsrug en van oorsprong een esdorp. Gieten wordt omringd door bos- en heidegebieden met veel goede en mooie wandel- en fietspaden. Gieten heeft veel bezienswaardigheden zoals de hervormde kerk, de korenmolen en de 17e eeuwse herberg.

Gieten heeft dan ook een grote aantrekkingskracht op toeristen. Groepsaccommodaties in dit gedeelte van Drenthe zijn relatief snel bezet, boek uw groepsvakantie in dit gedeelte van Drenthe en in het bijzonder in Gieten daarom zo vroeg mogelijk. U zoekt en boekt uw groepssaccommodatie in Drenthe en in het bijzonder in Gieten of andere plaats in Drenthe door te zoeken op beschikbare groepsaccommodaties in Drenthe. Indien er geen groepsaccommodatie in Drenthe beschikbaar is, kunt u eventueel ook naar een vakantiewoning in Drenthe zoeken. Wij hebben behalve een groot aanbod groepsaccommodaties in Drenthe ook een groot aanbod vakantiewoningen met name in Drenthe en ook in Gieten en omgeving.

Beschermde en bijzondere diersoorten

In het zeer fraaie Drents-Friese Wold leven veel bijzondere soorten dieren, zoals de steenmarter, de boommarter, de hazelworm, de kamsalamander en de wespendief. Indien u een groepsaccommodatie of vakantiewoning in Drenthe boekt en van de natuur houdt, zit u in Drenthe goed.

Nationaal Park Dwingelerveld

Indien u een groepsaccomodatie in Drenthe huurt, is een bezoek aan het Nationaal Park Dwingelerveld een aanrader.
Het Nationale Park Dwingelerveld is gelegen tussen Dwingeloo en Ruinen en is ongeveer 37m2 km groot. Het Nationale Park Dwingelerveld is het grootste natte heidegebied van West-Europa. Om de heidevelden in zo goed mogelijke conditie te houden worden er schaapskudden ingezet evenals koeien en schotse hooglanders. Nationaal Park Dwingelerveld telt ruim 40 vennen. Er komen drie slangensoorten voor, te weten de adder, de gladde slang en de ringslang. Het gebied is door een bijzondere vegetatie rijk aan zeldzame vlindersoorten zoals het gentiaanblauwtje en het veenbesblauwtje. Een groot gedeelte van het park is opengesteld voor publiek.

Dwingeloo

Dwingeloo wordt beschouwd als een van de mooiste brinkdorpen van Drenthe. De grote groene brink in het dorp is beschermd stadsgezicht. De Sint-Nicolaaskerk dateert uit de 15e eeuw. Ten zuiden van Dwingeloo is het landgoed van huize Oldengaerde te vinden, een goed bewaarde Drentse havesate uit de vijftiende eeuw. Dwingeloo kent veel evenementen zoals het Midzomerfestival en het Sterrenfestival. Indien u een groepsaccommodatie in Drenthe hebt gehuurd is een bezoek aan Dwingeloo een absolute aanrader. Wij hebben in dit deel van Drenthe mooie groepsaccommodaties voor 10, 12, 16, 18, 20 en 30 personen te huur.

Ruinen

Groepsaccommodatie in een bosrijk gebied in Drenthe huren? Huur een groot vakantiehuis of groepsaccommodatie in Ruinen. Ruinen was vanaf de Middeleeuwen tot de Franse Tijd een hoge heerlijkheid. Ten Noorden van Ruinen zijn uitgestrekte heidevelden. Zuidelijk van Ruinen ligt het 1100 hectare grote staatsbos Boswachterij Ruinen. Het Bezoekerscentrum Dwingelerveld ligt aan de rand van Ruinen.

Ruinen kent vele bezienswaardigheden zoals de Mariakerk, de beltmolen en het Posthuus.

Voorbeeld van een mooi, groot vakantiehuis voor 8 personen in Drenthe, Ruinen.

Deze prachtige 8-persoons vakantiehuizen in Drenthe liggen op Buitenplaats "De Marke van Ruinen".
Alle vakantiehuizen op dit vakantiepark zijn vrijstaand en van hoog niveau. Er zijjn rookvrije 8-persoons vakantiehuizen op dit vakantieparkje in Drenthe te huur alsmede 8-persoons vakantiehuizen waar roken juist is toegestaan.

Informatie 8 persoons vakantiehuis op Buitenplaats De Marke van Ruinen, Drenthe.

Groepsaccommodatie Drenthe huren familieweekend

Indien u een familieweekend in Drenthe wilt boeken en een groepsaccommodatie Drenthe wilt huren, hebben we een aantal tips voor u. U vindt deze tips op familieweekend Drenthe.
Zo wordt uw familieweekend in Drenthe nog leuker.

Nationaal Park Drents-Friese Wold

Indien u een familieweekend of vriendenweekend in Drenthe wilt boeken, kunt u dat op geen betere plek doen dan in de omgeving van Het Nationaal Park Drents-Friese Wold.  U kunt op geen mooiere plek een groepsaccommodatie in Drenthe huren dan in de omgeving van dit fantastische Nationale Park! 
Het Drents-Friese Wold is een groot aaneengesloten natuurgebied op de grens van Friesland en Drenthe. Het is een van de mooiste natuurgebieden van Nederland en bestaat uit bos, heide en stuifzanden. In het Drents Friese Wold leven veel beschermde diersoorten en planten. Bekende plaatsen in de omgeving van het Drents-Friese Wold zijn Doldersum, Diever, Hoogersmilde, Wapse en Vledder.

Bent u op zoek naar een uniek gelegen groepsaccommodatie in Drenthe in de omgeving van het Drents Friese Wold? Hieronder staan enkele voorbeelden van bijzondere groepsaccommodaties in de omgeving van dit bijzondere natuurgebied in Drenthe.

Groepsaccommodatie voor 12 personen in Drenthe, Vledder.

Deze luxe groepsaccommodatie in Drenthe is geschikt voor 12 personen en ligt in Vledder. Deze luxe, 12-persoons  
groepsaccommodatie in Drenthe heeft  6 slaapkamers en beschikt over een wellness ruimte met zonnebank en solarium. Omdat deze luxe 12-persoons groepsaccommodatie ook nog eens over 6 badkamers beschikt, is het de ideale groepsaccommodatie in Drenthe voor een familieweekend of vriendenweekend met 10, 11 of 12 personen. Het bos ligt op slechts 200 meter afstand van deze prachtige en kindvriendelijke groepsaccommodatie.

Informatie luxe 12 persoons groepsaccommodatie in Drenthe met zonnebank en solarium..

Groepsaccommodatie voor 10 personen in Drenthe, Diever, omgeving Drents Friese Wold.

Deze 10-persoons groepsaccommodatie in Drenthe ligt in Diever en op slechts 200 meter van het bos. Deze groepsaccommodatie in Drenthe is kindvriendelijk ingericht en in de omgeving kunt u heerlijk fietsen en wandelen. Deze 10-persoons groepsaccommodatie in Drenthe beschikt over 5 slaapkamers. Huisdieren zijn niet toegestaan. U vindt
deze groepsaccommodatie hier:
www.unieke-groepsaccomodaties.nl/nl/vakantiehuis.nederland/drenthe/diever.


Nieuwsbrief

Naam
E-mailadres
Uw adres wordt alleen gebruikt voor onze nieuwsbrief. Lees ook onze privacyverklaring.