20.000 groepsaccommodaties 
in Nederland en heel Europa

Groepsreisverzekering

Groepsreisverzekering, reisverzekering voor groepsreizen en groepen

Een groepsreisverzekering is een reisverzekering voor groepen en groepsreizen. Indien u een groepsreis geboekt hebt of met een groep vrienden, familieleden, collega's, klasgenoten of teamgenoten op reis gaat, is een groepsreisverzekering zeer aan te raden. Een groepsreisverzekering kan worden afgesloten voor een groepsreis van 1 dag of voor een langere periode. Ook indien de leden van de groep of groepsreis een individuele, doorlopende reisverzekering hebben lopen. Het is bij een groepsreis belangrijk dat u als groep verzekerd bent en dat is niet het geval bij een individuele reisverzekering of doorlopende reisverzekering. U kunt onze groepsreisverzekering online afsluiten tot op de dag van vertrek.

U vindt hier alle informatie over onze groepsreisverzekering.

Op schoolreis of schoolkamp?

Heeft u een schoolreis of schoolkamp georganiseerd?  Sluit dan geen groepsreisverzekering af maar een schoolreisverzekering. Een schoolreisverzekering is een groepsreisverzekering of school, schoolreis of schoolkamp. U hoeft zich bij onze schoolreisverzekering, in tegenstelling tot onze groepsreisverzekering, maar één keer te registreren en kunt daarna zeer eenvoudig een nieuwe schoolreisverzekering afsluiten.
Alle informatie over onze schoolreisverzekering.

Groepsannuleringsverzekering

Het kan verstandig zijn om naast een groepsreisverzekering ook een groepsannuleringsverzekering af te sluiten. Een groepsannuleringsverzekering dekt onder andere de kosten van een annulering als een groepsreis door omstandigheden als ernstige ziekte, ongeval of overlijden niet door kan gaan. Bij onze groepsannuleringsverzekering zijn alle deelnemers aan de groepsreis verzekerd en kan de hele groep annuleren indien er 1 persoon van de groep ernstig ziek wordt, komt te overlijden en een ongeval krijgt.  Een groepsreisverzekering en groepsannuleringsverzekering is zeer aan te raden bij bijvoorbeeld een familieweekend of familiereünie.

Alle informatie over onze groepsannuleringsverzekering.

Europeesche Verzekeringen

Voor wat betreft onze groepsreisverzekering, schoolreisverzekering, reisverzekering en groepsannuleringsverzekering, werken wij al jaren samen met Europeesche Verzekeringen. Deze oudste reisverzekeraar en groepsreisverzekeraar van Nederland is gespecialiseerd in reisverzekeringen voor groepen en staat bekend om haar uitstekende reisverzekeringen, groepsreisverzekeringen en groepsannuleringsverzekeringen.

Groepsreisverzekering online afsluiten

U kunt onze groepsreisverzekering via onze website groepsreisverzekering-afsluiten.nl 24 uur per dag online afsluiten. Hierbij kunt u kiezen uit Beneluxdekking of Europadekking. Bagage is tot een bepaald bedrag standaard meeverzekerd net zoals aansprakelijkheid en rechtsbijstand. Ook de meeste medische kosten zijn meeverzekerd evenals ongevallen en bepaalde persoonlijke kosten die binnen de dekking van de groepsreisverzekering vallen. Zie voor de exacte dekking van onze groepsreisverzekering de meest actuele voorwaarden.  Deze vindt u op onze website.

Groepsreisverzekering is tijdelijke reisverzekering

Een groepsreisverzekering is een tijdelijke reisverzekering. Dit houdt in dat als de groeps vakantie weer geëindigd is, de groepsreisverzekering ophoudt. Een groepsreisverzekering is vooral aantrekkelijk voor grotere groepen. Zoekt u een tijdelijke reisverzekering voor een individu, uw gezin of minder dan 10 personen, sluit dan een tijdelijke reisverzekering af. Alle informatie vindt u op de website tijdelijke-reisverzekering.nl

Groepsreisverzekering online afsluiten tot 250 deelnemers

U kunt de groepsreisverzekering van A Vakanties en Europeesche Verzekeringen via onze website online afsluiten, indien uw groep uit niet meer dan 250 deelnemers bestaat. Wilt u een groepsreisverzekering afsluiten voor meer dan 250 deelnemers, neem dan contact met ons op voor een offerte.

Groepsaccommodatie huren

Zoekt u voor uw groepsreis, vriendenweekend of familieweekend een geschikte groepsaccommodatie? Op onze website unieke groepsaccomodaties vindt u meer dan 20.000 accommodaties voor een familieweekend, vriendenweekend of groepsreis. Indien u een groepsaccommodatie huurt, dan dekt onze groepsreisverzekering eventuele schade aan de groepsaccommodatie.

Nieuwsbrief

Naam
E-mailadres
Uw adres wordt alleen gebruikt voor onze nieuwsbrief. Lees ook onze privacyverklaring.