20.000 groepsaccommodaties 
in Nederland en heel Europa

Heerlijk overnachten bij De Strandhoeve in stijlvolle groepsaccommodatie Nieuwland met 6 themakamers

Zoek uw groepsaccommodatie in Nederland en heel Europa

Onze centraal gelegen groepsaccommodatie 'Nieuwland' is een prachtige, 5 sterren groepsaccommodatie met 6 ruime slaapkamers tot 22 personen. Slaap heerlijk op luxe boxsprings en geniet van privé sanitair op iedere slaapkamer.

Tap een biertje aan de bar, klets gezellig bij aan de robuuste houten tafels en strijk neer op het comfortabele meubilair. De moderne, goed geoutilleerde keuken is van alle gemakken voorzien. (Zelf)verzorging mogelijk. Ruim terras op het zuidwesten

Liever volledig verzorgd? Vraag naar de cateringmogelijkheden voor (luxe) (meergangen) ontbijt, lunch en diner, barbecue of pizza's bakken in onze houtgestookte oven. Ideaal voor mindervaliden.

Bent u op zoek naar een leuk uitje voor uw groep? Het historische handelsstadje Blokzijl en Nationaal Park Weerriben-Wieden liggen op een steenworp afstand. Activiteitencentrum De Strandhoeve heeft zo'n 60 actieve, recreatieve en creatieve activiteiten voor u in petto.
groepsaccommodatie 20-30 personen Overijssel - Baarlo (Steenwijkerland) | tot 22 personen | Vanaf € 1.100,00 € 925,00 per weekend
0527203791 | meer info en beschikbaarheid

Reageren

verstuur een e-mail bericht naar de verhuurder.

Naam *
E-mailadres *
Telefoon
Vraag / opmerking *
Beveiligingscode *
* verplicht

Nieuwsbrief

Naam
E-mailadres
Uw adres wordt alleen gebruikt voor onze nieuwsbrief. Lees ook onze privacyverklaring.