20.000 groepsaccommodaties 
in Nederland en heel Europa

Adverterteren eigenaren groepsaccommodaties Nederland

Adverteren met groepsaccommodaties in Nederland

100% gratis adverteren
Eigenaren of beheerders van groepsaccommodaties in Nederland kunnen tot maximaal 3 advertenties plaatsen.U kunt net zo veel verschillende advertenties plaatsen als u verschillende groepsaccommodaties heeft. Echter met een maxium van 3. Uw advertentie wordt gratis doorgeplaatst op onze website www.nederland-vakantie.nu.  In het geval van een van/voor prijs ( lastminute prijs)  worden de advertenties gratis doorgeplaatst op www.nederlandlastminutes.nlwww.lastminutesvakantiehuizen.nl en andere last minute websites van A Vakanties. Ook het adverteren op deze websites is 100 % gratis.

Link(s) terug plaatsen verplicht!

Indien u één gratis advertentie op onze groepsaccommodatie website plaatst, vragen wij u één link op uw website terug te plaatsen. 

 www.groepsaccommodatie-nederland.com,
 


NB: Wij controleren daadwerkelijk of u de verplichte link(s) op uw website hebt geplaatst.


Hoe werkt het?
Om 1 of meerdere groepsaccommodatie advertenties te kunnen plaatsen met foto’s, dient u een account aan te maken. U kunt dan maximaal 3 advertenties plaatsen en deze aanpassen zo vaak u wilt. Het plaatsen van de advertenties en het aanpassen ervan is volledig gratis. Iedere geplaatste advertentie wordt door ons gecontroleerd. Indien u meerdere advertenties hebt geplaatst, dienen er ook meerdere verschillende accommodaties te zijn. Uw advertentie wordt automatisch doorgeplaatst op nederlandlastminutes.nl en lastminutesvakantiehuizen.nl als u een van/voor prijs aan geeft voor uw accommodatie.

Om een advertentie voor uw groepsaccommodatie of vakantiehuis te kunnen plaatsen, dient u een account aan te maken.

Nieuwsbrief

Naam
E-mailadres
Uw adres wordt alleen gebruikt voor onze nieuwsbrief. Lees ook onze privacyverklaring.