20.000 groepsaccommodaties 
in Nederland en heel Europa

Groepsaccommodaties gehandicapten

Groepsaccommodaties Gehandicapten

Groot aanbod groepsaccommodaties | groepsverblijven voor gehandicapten.

Bent u op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie of groepsverblijf voor gehandicapten of mindervaliden? Op de website aangepaste vakantiehuizen staat een groot aan bod groepsaccommodaties en groepsverblijven voor gehandicapten en mindervaliden. Deze groepsaccommodaties en groepsverblijven zijn aangepast voor deze bijzondere doelgroep. Zo beschikken goed aangepaste groepsaccommodaties en groepsverblijven bijvoorbeeld over hoog/laagbedden, een tillift, aangepaste badkamers en aangepaste toiletten. En vanzelfsprekend zijn aangepaste groepsaccommodaties en groepsverblijven rolstoelvriendelijk. Hieronder vindt u meer informatie over ons aanbod aangepaste groepsaccommodaties in Nederland, België, Duitsland, Italië en Frankrijk.

Ook aangepaste vakantiehuizen

Op onze website aangepaste-vakantiehuizen.nl vindt u niet alleen groepsaccommodaties en groepsverblijven voor mindervaliden en gehandicapten maar ook vakantiehuizen, villa's, bungalows en appartementen. Ook indien u bijvoorbeeld mindervalide of gehandicapt bent, kunt u bij ons een aangepast vakantiehuis, villa, bungalow of appartement huren. In Nederland maar ook in het buitenland. U kunt op onze website aangepaste vakantiehuizen, online een groot vakantiehuis of groepsaccommodatie zoeken en  boeken. Hierbij is het uitgangspunt dat alle groepsverblijven en grote vakantiehuizen op onze website gedeeltelijk of geheel zijn aangepast voor mensen met een lichamelijke beperking. Al onze accommodaties zijn geschikt voor een vakantie met rolstoel. Een klein gedeelte van onze accommodaties is geschikt voor mensen die volledig afhankelijk zijn van de aanpassingen in de groepsaccommodatie. Een aantal van deze gehandicapten groepsaccommodaties worden hier nader toegelicht.

Volledig aangepast of gedeeltelijk aangepast?

Indien u een aangepaste groepsaccommodatie of groepsverblijf zoekt, kunt u binnen ons aanbod groepsaccommodaties of groepsverblijven voor mindervaliden en gehandicapten zoeken binnen 2 categoriën. Gedeeltelijk aangepaste groepsaccommodaties en groepsverblijven of volledig aangepaste accommodaties. In de eerste categorie zitten de meeste aangepaste groepsaccommodaties en groepsverblijven. De meeste groepsaccommodaties en groepsverblijven in Nederland en andere landen zijn slechts gedeeltelijk aangepast en ingericht op een beperkt aantal mindervaliden, gehandicapten of mensen met een lichamelijke beperking. Zo zijn veel aangepaste groepsaccommodaties en groepsverblijven wel drempelvrij en geschikt voor een verblijf met een rolstoel maar is er bijvoorbeeld geen tillift, is alleen de benedenverdieping van de groepsaccommodatie of groepsverblijf toegankelijk voor mensen die mindervalide zijn en is de keuken niet ingericht op gehandicapten. Gelukkig zijn er wel groepsaccommodaties en groepsverblijven die goed zijn ingericht en aangepast voor mindervaliden en gehandicapten. Hieronder enkele voorbeelden.

Groepsaccommodaties gehandicapten Friesland

Wij verhuren in Friesland 2 mooie groepsaccommodaties voor gehandicapten en mindervaliden die volledig zijn aangepast. Zo zijn deze groepsaccommodaties goed rolstoeltoegankelijk, zijn de slaapkamers uitgerust met voldoende hoog/laagbedden, is er een draadloos alarmsysteem, zijn er tilliften, aangepaste badkamers, aangepaste toiletten en een verwarmd privé zwembad met een elektrisch systeem om mensen met een lichamelijke beperking te kunnen verplaatsen. Deze groepsaccommodaties | groepsverblijven voor mindervaliden en gehandicapten hebben ieder een capaciteit van 30 tot 32 personen zodat er meer dan 60 personen in deze accommodaties een aangepaste vakantie kunnen voeren. Verblijf in deze aangepaste groepsaccommodaties is meestal op basis van maaltijdverzorging. Zorg op maat is ook mogelijk. Indien u meer informatie en prijsopgave wenst voor een verblijf van deze aangepaste groepsaccommodaties in Friesland, neem dan contact met ons op: 0345-506847 of info@a-vakanties.nl

Informatie gehandicapten groepsaccommodaties FrieslandAangepaste groepsaccommodaties in Noord-Brabant

In Noord-Brabant staan op een landgoed meerdere groepsaccommodaties | groepsverblijven, welke goed zijn aangepast voor een vakantie met mindervaliden of gehandicapen. Ook deze groepsaccommodaties zijn goed rolstoeltoegankelijk een aangepast. Ook hier zijn er voldoende aangepaste slaapkamer met hoog/laag bedden, een tillift, aangepaste badkamers, aangepaste toiletten, aangepaste keuken,enzovoort. Er worden op dit landgoed in Brabant ook activiteiten georganiseerd voor mensen die rolstoelafhankelijk zijn. Er zijn diverse aangepaste groepsacomnmodaties voor gehandicapten en mindervaliden te huur. De kleinste groepsaccommodatie is geschikt voor 15 personen, de grootste groepsaccommodatie voor ruim 30 personen. De mindervaliden groepsaccommodaties kunnen gecombineerd gehuurd worden, zo kunnen ook grotere groepen mindervaliden of gehandicapten genieten van een heerlijke vakantie.

Voorbeeld van een goed aangepaste groepsaccommodatie voor mindervaliden | gehandicapten in Brabant:

Hulp nodig bij vinden aangepaste groepsaccommodatie?

Bent u op zoek naar een aangepaste groepsaccommodatie of groepsverblijf voor een groep mindervaliden of gehandicapten en wilt u weten wat voor de mogelijkheden zijn?  Neem contact op met A Vakanties. 0345-506847 of info@a-vakanties.nl
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 16.00 uur.

Nieuwsbrief

Naam
E-mailadres
Uw adres wordt alleen gebruikt voor onze nieuwsbrief. Lees ook onze privacyverklaring.