20.000 groepsaccommodaties 
in Nederland en heel Europa

Groepsaccommodaties Europa

Groepsaccommodaties in heel Europa

De website groepsaccommodaties nederland.com is een website van A Vakanties. Wij verhuren groepsaccommodaties in heel Europa met als zwaartepunt groepsaccommodaties in Nederland, de Ardennen, Frankijk en Duitsland. Met meer dan 20.000 groepsaccommodaties in nagenoeg alle landen van Europa, is de kans zeer groot dat de door u gewenste groepsaccommodatie in ons aanbod groepsaccommodaties zit. Hieronder een overzicht van websites met een uniek aanbod groepsaccommodaties in heel Europa. Al onze groepsaccommodaties in Europa kunt u via onze boekingskalender rechtstreeks boeken bij de huiseigenaren van de betreffende groepsaccommodaties.

Groepsaccommodaties in de Ardennen

Er zijn in de Ardennen relatief meer groepsaccommodaties dan elders in Europa te vinden. Dit komt omdat de Ardennen bij uitstek geschikt zijn voor een groepsverblijf met vrienden, familie, collega's of sportgenoten. In de Ardennen zijn, bij benadering, meer dan 2.000 unieke groepsaccommodaties te vinden. Hieronder groepsaccommodaties en grote vakantiehuizen die geschikt zijn voor een actieve vakantie zoals werkweek, schoolkamp, survival of sportweek maar ook luxe groepsaccommodaties die geschikt zijn voor een intiem familiefeest, vriendenweekend of spiritueel weekend. Het grootste aanbod groepsaccommodaties in de Ardennen vindt u op de website groepsaccommodaties Ardennen.

Groepsaccommodaties in Duitsland en Frankrijk

Indien u een groepsaccommodatie zoekt in Duitsland of Frankrijk, kunt u het beste op onze website unieke groepsaccommodaties terecht. Op deze website vindt u meer dan 2.000 unieke groepsaccommodaties in onder ander Duitsland en Frankrijk. Hieronder grote groepsaccommodaties zoals kastelen en landhuizen. Deze grote groepsaccommodaties zijn geschikt voor groepen tot en met 70 personen. Op de website unieke groepsaccomodaties staan overigens groepsaccommodaties in heel Europa. U vindt hier bijvoorbeeld ook mooie groepsaccommodaties in Italië, Spanje en Nederland.. U kunt alle groepsaccommodaties in Nederland en heel Europa online boeken.

Groepsaccommodaties op vakantieparken in heel Europa

Op onze website vakantieparken vindt u groepsaccommodaties op vakantieparken in heel Europa. Meestal gaat het dan om groepsaccommodaties met een maximale capaciteit van zo een 18, 20 of 22 personen  maar in België ( Ardennen ) is er een ook een groepsaccommodatie op een kasteel vakantiepark te vinden die geschikt is voor groepen tot 60 personen. Op onze website vakantieparken vindt u groepsaccommodaties op vakantieparken in heel Europa en onder andere in Nederland, België, Duitsland, Luxemburg, Frankrijk, Italië en Spanje.

Informatie groepsreizen

Groepsaccommodaties kunnen ook gehuurd worden in het kader van groepsreizen. Of het nu op basis van zelfverzorging of catering is, wij hebben voor kleine en grote groepen groepsaccommodaties beschikbaar. Ook voor groepsreizen in het kader van single reizen, avontuurlijke reizen of spirituele en duurzame reizen.
Voor groepsreizen op maat schakelt u bij voorkeur een bureau in wat gespecialiseerd is in samengestelde groepsreizen. Bijvoorbeeld een groepsreis op maat naar Rome of Barcelona.

Nieuwsbrief

Naam
E-mailadres
Uw adres wordt alleen gebruikt voor onze nieuwsbrief. Lees ook onze privacyverklaring.