20.000 groepsaccommodaties 
in Nederland en heel Europa

Groepsaccommodatie Friesland

Groepsaccommodatie Friesland huren?

Op zoek naar een groepsaccommodatie in het waterrijke Friesland?

Bijvoorbeeld een groepsaccommodatie Friesland voor 20, 30 of 40 personen?

Wij verhuren meer dan 200 grote groepsaccommodaties in Friesland. Met name de grote groepsaccommodaties en grote vakantiehuizen rond de Friese Meren zijn zeer gewild. Huur bijvoorbeeld een 20 persoons groepsaccommodatie in Friesland in de omgeving van het Sneekermeer, Tjeukemeer of Lauwersmeer en ervaar hoe mooi Friesland is. Op deze website vindt u een groot en divers aanbod groepsaccommodaties in Friesland. U boekt uw favoriete groepsaccommodatie Friesland rechtstreeks bij de eigenaar en bespaart zo veel kosten. Er zijn veel particuliere groepsaccommodaties en grote vakantiehuizen in Friesland via deze website te huur.

U kunt via deze website ook een groepsaccommodatie Friesland voor een grote groep huren.

Lees hieronder verder wat Friesland u zo al te bieden heeft.

Groepsaccommodatie Friesland huren.http://www.unieke-groepsaccomodaties.nl/search/index/searchButton/1/sDate/-1/sCountry/NL/sRegion/NL013

Grote groepsaccommodatie in Friesland

Op zoek naar een grote groepsaccommodatie in Friesland?
Bijvoorbeeld een groepsaccommodatie Friesland voor 40, 50 of 60 personen?

Eén van de grootste en mooiste groepsaccommodaties van Friesland staat in Pingjum. Deze fantastische groepsaccommodatie in Friesland beschikt over maar liefst 18 slaapkamers en 6 badkamers en is ook geschikt voor een vakantie met mindervaliden. Deze grote groepsaccommodatie is namelijk rolstoeltoegankelijk en heeft diverse praktische aanpassingen voor mindervaliden.

Deze grote groepsaccommodatie in Friesland heeft een enorme tuin en ligt op slechts enkele kilometers afstand van de Waddenzee. Met een aparte recreatieruimte, sauna, veel speelmogelijkheden voor kinderen en zeer gastvrije eigenaren een absolute aanrader. Indien u een zeer grote, gezellige en zeer complete groepsaccommodatie in Friesland zoekt voor een familieweekend of vriendenweekend voor 40, 50 of 60 personen dan is dit de perfecte groepsaccommodatie.
Ook geschikt als groepsaccommodatie Friesland voor een schoolkamp, voetbalvereniging of ander soort sportvereniging.

Deze grote en zeer bijzondere groepsaccommodatie in Friesland is ook zeer geschikt voor het vieren van een bruiloft. Deze groepsaccommodatie kan voor een bruiloft extra sfeervol gemaakt worden. Vraag naar de prijzen en de mogelijkheden. Mail naar info@a-vakanties.nl.  Zie voor een overzicht van geschikte groepsacommodaties voor het vieren van een bruiloft onze bruiloft.startpagina


Op vakantie met de hond in Friesland?

Wilt u op vakantie met de hond en bent u op zoek naar een groepsaccommodatie in Friesland waar de hond is toegestaan?
Er zijn in Friesland groepsaccommodaties te huur waar de hond is toegestaan.
Voor een vakantie met de hond in Friesland met een grote groep.
U vindt informatie over op vakantie met de hond gaan op diverse van onze websites.
Wij zijn gespecialiseerd in vakanties met honden.

U boekt een groepsacommodatie in Friesland met hond online.


Groepsaccommodatie Drenthe

Kunt u geen geschikte groepsaccommodatie in Friesland vinden?
Kijk dan eens naar een groepsaccommodatie in Drenthe.
Groepsaccommodaties in Drenthe zijn ideaal voor een familieweekend of familiereünie.
U kunt in Drenthe een groepsaccommodatie huren voor bijvoorbeeld 20, 22 of 24 personen.

Em, u kunt met zoals in Friesland, in Drenthe ook een grote groepsaccommodatie huren.

Groepsaccommodatie huren aan Friese Meren

Wist u dat er 24 Friese Meren in Friesland zijn?. En dat u ook een groepsaccommodatie in Friesland in de omgeving van zo een meer kunt huren?

Wij noemen een aantal bekende Friese Meren: Heegemeer, Fluessen, De Holken, Morra, Slotermeer, Tjeukemeer, Sneekermeer en het Koevordermeer. Wij hebben diverse groepsaccomodaties direct aan de Friese Meren te huur.
Huur bijvoorbeeld een groepsaccommodatie voor 20 personen aan één van de Friese Meren.


Ga naar ons aanbod unieke groepsaccomodaties in Friesland en boek een heerlijk vriendenweekend of familieweekend in Friesland.

Sneekermeer

Het Sneekermeer is gelegen tussen de stad Sneek en de dorpen Terhorne en Goigarijp. Het Sneekermeer is in de Middeleeuwen ontstaan. Dit unieke meer is bijzonder populair bij watersporters. Het Sneekermeer heeft veel watersportfaciliteiten zoals jachthavens, een starttoren voor zeilwedstrijden en een speedbootbaan. Ten zuidwesten van het Sneekermeer ligt de Geeuwpolder, een prachtig natuurgebied dat beheerd wordt door Staatsbosbeheer. Bent u een watersporter en bent u op zoek naar een groepsaccomodatie in Friesland aan een meer? Vakantie vieren aan het Sneekermeer is dan zeker een goed idee. Huur een groepsaccommodatie of vakantiewoning in Friesland aan het Sneekermeer of aan één van de andere Friese Meren.

Het Tjeukemeer

Het Tjeukemeer is het grootste binnenmeer van de provincie Friesland. In het meer liggen een aantal eilanden waaronder Ganzetippe en Marchjepolle. Rond het meer liggen de dorpen Rohel, Echten, Echtenerbrug, Oosterzee, Delfstrahuizen en Oldeoudwer. In de omgeving van het Tjeukemeer liggen diverse campings en groepsaccommodaties Friesland. Indien u een groepsaccommodatie of groot vakantiehuis in Friesland wilt huren en u houdt van ruimte, water en rust dan is het huren van een groepsaccommodaties of vakantiehuis aan het Tjeukemeer een aanrader. Het is ook mogelijk een groepsaccommodatie in Friesland op een vakantiepark met jachthaven te huren.

Op onze website Top Vakantieparken kunt u eegroepsaccommodatie op een vakantiepark met jachthaven in Friesland huren, bijvoorbeeld op vakantiepark Zwartkruis in Noordbergum. Hier zijn 14-persoons groepsaccommodaties aan het water te huur. 

Het is ook mogelijk een 8 persoons of 10 persoons vakantiewoning in Friesland op een vakantiepark te huren.

Lauwersmeer

Groepssaccommodatie Friesland Lauwersmeer.

Indien u een groepsaccommodatie, vakantiehuis of bungalow in Friesland hebt gehuurd moet u zeker eens het Nationale Park Lauersmeer bezoeken. Het Nationaal Park Lauwersmeer is ongeveer 60 km2 groot en heeft een zeer gevarieerd landschap. . Het meer is voor het grootste gedeelte bevaarbaar maar een aantal wateren zijn ook verboden gebied. Het Lauwersmeer is een verblijfplaats voor vogels zoals de slechtvalk, de rosse grutto en de lepelaar. Vooral het uitgestrekte natuurgebied de Bantpolder staat bekend als bekend overwintergebied voor vogels. Dit prachtige natuurgebied wordt door Natuurmonumenten beheerd.

De Lauwerszee is in 1969 afgesloten. Hierdoor zijn er twee dorpen ontstaan, Lauwersoog en het vakantiedorp Suyderoogh. Lauwersoog is zeer in trek bij toeristen. Indien u een groepsaccomodatie of groot vakantiehuis in Friesland zoekt, is Lauwersoog een zeer goede keuze.

De tien bekendste plaatsen in Friesland

Groepsaccommodatie of vakantiehuis in Friesland vieren in één grotere plaats of stad? De tien grootste en bekendste plaatsen in Friesland zijn Leeuwarden, Drachten, Sneek, Heerenveen, Harlingen, Dokkum, Joure, Franeker, Wolvega en Borkum. Deze elf steden zijn allemaal beschermd stadsgezicht en zeer aantrekkelijk voor toeristen vanwege het historische karakter van de oude binnensteden. Indien u een groepsaccomodatie in Friesland zoekt en van oude, historische steden houdt, is het huren van een groepsaccommodatie Friesland in en rond deze genoemde steden, zeker aan te bevelen. Indien u een groepsaccommodatie of groot vakantiehuis in Friesland of elders in Nederland wilt vieren en u heeft behoefte aan advies, dan zijn wij u bij uw keuze graag van dienst.

Samenvatting

Indien u op zoek bent naar een groepsaccommodatie in Friesland zult u deze zeker op deze website vinden.
U kunt via deze website een groepsaccommodatie Friesland voor 18, 20 of 22 personen huren maar ook een grote groepsaccommodatie in Friesland huren.

Bijvoorbeeld een groepsaccommodatie Friesland voor een grote groep van 30, 40, 50 of 60 personen.
Ook voor een vakantie met de hond in Friesland.

U boekt uw groepsaccommodatie in Friesland online.

Nieuwsbrief

Naam
E-mailadres
Uw adres wordt alleen gebruikt voor onze nieuwsbrief. Lees ook onze privacyverklaring.